Hovenierswerkzaamheden Greenhome hoveniers

Greenhome hoveniers is gespecialiseerd in verschillende tuin gerelateerde werkzaamheden. Bekijk hieronder al onze diensten. Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Neem dan contact met ons op. In sommige gevallen kunnen wij ook deze tuingerelateerde dienst voor u oppakken. En kunnen wij dit niet? Dan kunnen wij u ongetwijfeld in contact brengen met een ander hoveniersbedrijf, die u wel kan helpen.

Onze diensten

Greenhome hoveniers is een fullservice hoveniersbedrijf. Hierdoor kunnen wij u met elke tuingerelateerde werkzaamheden helpen.

Professionele dienstverlening

Bent u op zoek naar dienstverlening met betrekking tot uw tuin? Kies dan voor een professioneel hoveniersbedrijf. Hiermee heeft u het mooiste resultaat en voorkomt u dat er in de toekomst problemen ontstaan en dit alsnog opgelost moet worden. Wij proberen altijd om in een zo’n kort mogelijk tijdbestek alle werkzaamheden te voltooien. Op die manier ervaart u zo min mogelijk overlast. Wij gebruiken altijd kwalitatieve onderdelen en materialen en laten uw tuin opgeruimd achter. Wij behandelen uw tuin alsof die van ons is.

Geen onaangename verrassingen achteraf

In tegenstelling tot veel andere hoveniersbedrijven werken wij met vaste tarieven per project. Wij vragen een vast bedrag voor het hele project, zodat u geen nare verrassingen achteraf heeft. Wanneer u benieuwd bent naar de kosten van onze werkzaamheden, dan kunt u altijd contact opnemen met ons klantenserviceteam.

Overige hovenierswerkzaamheden

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat u kan helpen met een dienstverlening die hierboven niet staat omschreven? In de meeste gevallen kunnen wij u alsnog helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Neem contact op

Neem contact met ons op!

  • Hoge Naarderweg 42
    1217 AG Hilversum

  • +316 26 100 700

  • Maandag t/m vrijdag 08:00-18:00
    Zaterdag 10:00-16:00
    Zondag gesloten