Greenhome hoveniers; hovenier in Kortenhoef

Greenhome hoveniers is een hoveniersbedrijf gevestigd in Hilversum. Wij zijn de tuinspecialist die uw kan helpen met uw tuin in Loosdrecht.

  • Professioneel & Betrouwbaar

  • Heldere communicatie & Duidelijke afspraken

  • Betaalbare hulp in uw tuin
  • Gratis tuinadvies
  • Proactieve werkwijze
Contact opnemen

Betaalbare tuin in Kortenhoef

Heeft u een tuin die aangepakt moet worden? Greenhome hoveniers komt bij u in Kortenhoef langs om u zorgen weg te nemen. Met de kennis en ervaring van onze hoveniers kunt u een professionele aanpak verwachten.

Hovenier in Kortenhoef

Bent u op zoek naar een hovenier in Kortenhoef? Greenhomehoveniers helpt u! Wij helpen mensen in Kortenhoef met het onderhoud, aanleggen, ontwerpen en verbouwen van uw tuin. Tevens geven wij tuinadvies. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze tuinspecialisten helpen u graag.

Neem contact op

Greenhome hoveniers in Kortenhoef

Wij komen langs bij u in Kortenhoef. Greenhome hoveniers is gevestigd in Hilversum, tevens zijn wij werkzaam in de omliggende plaatsen.

Hoveniersbedrijf actief in Hilversum en omstreken Ons service gebied

Werkzaamheden Greenhome hoveniers in Naarden

Onze specialisten nemen al uw zorgen over uw tuin van A tot Z uit handen. Bekijk hieronder een greep uit onze dienstverlening .

Tuin laten ontwerpen?

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin en moet deze een nieuw ontwerp krijgen of heeft u een nieuw huis die voorzien moet worden van een nieuw tuinontwerp? Greenhome hoveniers kan u voorzien van professionele tuinontwerpen die wij zelf kunnen uitvoeren. Door onze werkwijze weet u al wat u van ons kunt verwachten. Namelijk u droom tuin!

Vervoersmiddel van de tuinspecialisten van Greenhomehoveniers

Als hoveniersbedrijf helpen wij diverse soorten klanten

Bent u een organisatie, overheidsinstanties en particulier. Greenhome kan doordat het voor verschillende hoveniers heeft gewerkt voor al u tuinen wat betekenen.

Achtertuin gemaakt door hovenier in Hilversum

Particulieren

Bedrijfstuin in Hilversum gemaakt door hoveniersbedrijf in Hilversum

Organisaties

Hovenier overheid Hilversum en omstreken

Overheidsinstanties

Veelgestelde vragen

In sommige gevallen kunt u uw tuinwerkzaamheden zelf uitvoeren. Bijvoorbeeld wanneer u uw gras moet maaien of heg moet snoeien. Bij lastigere klussen, zoals het aanleggen van een vijver of het aanleggen van een veranda adviseren wij u om dit te laten doen door een ervaren hovenier. Dankzij zijn of haar ervaring zullen ze geen fouten maken en daardoor voorkomt u schade. Veel mensen kiezen er echter voor om ons in te schakelen vanwege gemak. Zij hebben geen zin om alles zelf te doen.

Kijk altijd naar hoeveel ervaring de hovenier heeft die daadwerkelijk bij u langs komt. Veel hoveniersbedrijven in Hilversum geven aan hoeveel ervaring het desbetreffende bedrijf zelf heeft. In de praktijk komt er dan vaak een minder ervaren hovenier langs.

De werkwijze verschil per dienst. Op elke dienstenpagina, ziet u onze werkwijze. Over het algemeen hanteren wij de volgende werkwijzen:

Nadat u via de website of telefoon contact heeft opgenomen komen wij in de meeste gevallen bij u thuis om te kijken naar uw tuin en uw wensen te achterhalen. In sommige gevallen is het mogelijk om dit via de telefoon te bepalen. Nadat we zijn langs gekomen kunnen wij een offerte op maat bij u maken. Hierin geven wij niet alleen een inschatting van de kosten, maar maken wij bovendien een plan van aanpak met bijbehorende deadlines. Wanneer wij de werkzaamheden uitvoeren hoeft u meestal niet thuis te zijn. Nadat we klaar zijn ruimen we al onze spullen netjes op.

Wij gaan leggen tuinen aan in alle soorten en maten, voor ieder budget. Ook wanneer u graag een simpele tuin wilt waar u toch enorm van kunt genieten, is Greenhome hoveniers het juiste adres.

De kosten van een hovenier zijn sterk afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Wanneer u een compleet nieuwe tuin wilt en het hele traject van ontwerp, aanleg en onderhoud door een hovenier uit handen wil laten nemen, kunnen de kosten aardig oplopen. Bij Greenhome hoveniers denken we met u mee en geven we eerlijk advies aangepast aan uw persoonlijke situatie. Iedere tuin is namelijk anders. Wij bieden onze diensten aan tegen scherpe tarieven. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan zodat we u een aanbod op maat kunnen doen.

Een hovenier verricht zeer uiteenlopende diensten, variërend van een compleet tuinontwerp en  het aanleggen van luxe designtuinen, tot het onderhouden van een simpele tuin. Wij hanteren daarom geen standaard uurtarief. Bij Greenhome hoveniers zijn we van mening dat iedere tuin uniek is en maatwerk verreist. We denken mee met uw budget en wensen en doen op basis daarvan een passend voorstel. Zo is vooraf duidelijk wat de kosten zullen zijn en komt u niet onverhoopt voor extra kosten te staan.

Tuinadvies en -offerte op maat

Vraag een vrijblijvende offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met uw op. Het liefst komen we langs om een passende offerte uit te kunnen brengen.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op!