Greenhome hoveniers; uw hovenier voor al uw tuinwerken in Naarden

Greenhome hoveniers is een hoveniersbedrijf uit Hilversum die uw help bij het verwerkelijken van uw tuindromen.

  • Professioneel & Betrouwbaar

  • Heldere communicatie & Duidelijke afspraken

  • Betaalbare hulp in uw tuin
  • Gratis tuinadvies
  • Proactieve werkwijze
Contact opnemen

Betrouwbare hoveniers in Naarden

Als hoveniersbedrijf is Greenhome hoveniers werkzaam in Naarden. Van het aanleggen van uw tuin tot het onderhouden ervan en de verbouwing tot het ontwerpen van uw tuin; bij ons bent u aan het juiste adres voor alle werkzaamheden omtrent uw tuin. Wij staan bekend om onze betaalbare en professionele dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op voor tuinadvies en een offerte op maat.

Werkwijze Greenhome Hoveniers

Nadat we contact hebben gehad, komen wij langs om te zien hoe groot en uitdagend het project is. Hierbij zullen wij u vertellen waar rekening mee gehouden dient te worden en geven we een prijsindicatie indien dit mogelijk is. Nadat we een definitieve offerte hebben uitgebracht bent u vrijblijvend om de offerte niet te accepteren of de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren.

Neem contact op

Dé tuinspecialist van Naarden, Hilversum en omliggende plaatsen

Gevestigd in Hilversum zijn wij als hovenier ook te vinden in de omliggende plaatsen van Hilversum. Naarden en andere omliggende plaatsen zijn onder andere plaatsen binnen ons servicegebied.

Hoveniersbedrijf actief in Hilversum en omstreken Ons service gebied

Werkzaamheden Greenhome hoveniers in Naarden

Onze specialisten nemen al uw zorgen over uw tuin van A tot Z uit handen. Bekijk hieronder een greep uit onze dienstverlening .

Voorstel op maat?

Al onze voorstellen zijn op maat. Elk tuin is natuurlijk net weer anders. Daarom komen we graag langs om een offerte op maat uit te brengen.

Offerte aanvragen

Een tuin zonder zorgen

Heeft uw een mooie tuin en wilt u deze zo houden? Dan is het onderhouden van uw tuin van belang. Greenhome hovenier onderhoud tuinen in Naarden en omliggende plaatsen. Afhankelijk van de grote van uw tuin komen we meermaals per jaar om alles netjes te onderhouden en kunt u zorgeloos van uw tuin genieten.

Vervoersmiddel van de tuinspecialisten van Greenhomehoveniers

Als hoveniersbedrijf helpen wij diverse soorten klanten

Geen tuin is voor ons te groot. Voor al uw tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinontwerp is Greenhome hoveniers de tuinspecialist om uw hiermee te voorzien van onze betrouwbare diensten. Neem dus vrijblijvend contact met ons op!

Achtertuin gemaakt door hovenier in Hilversum

Particulieren

Bedrijfstuin in Hilversum gemaakt door hoveniersbedrijf in Hilversum

Organisaties

Hovenier overheid Hilversum en omstreken

Overheidsinstanties

Veelgestelde vragen

In sommige gevallen kunt u uw tuinwerkzaamheden zelf uitvoeren. Bijvoorbeeld wanneer u uw gras moet maaien of heg moet snoeien. Bij lastigere klussen, zoals het aanleggen van een vijver of het aanleggen van een veranda adviseren wij u om dit te laten doen door een ervaren hovenier. Dankzij zijn of haar ervaring zullen ze geen fouten maken en daardoor voorkomt u schade. Veel mensen kiezen er echter voor om ons in te schakelen vanwege gemak. Zij hebben geen zin om alles zelf te doen.

Kijk altijd naar hoeveel ervaring de hovenier heeft die daadwerkelijk bij u langs komt. Veel hoveniersbedrijven in Hilversum geven aan hoeveel ervaring het desbetreffende bedrijf zelf heeft. In de praktijk komt er dan vaak een minder ervaren hovenier langs.

De werkwijze verschil per dienst. Op elke dienstenpagina, ziet u onze werkwijze. Over het algemeen hanteren wij de volgende werkwijzen:

Nadat u via de website of telefoon contact heeft opgenomen komen wij in de meeste gevallen bij u thuis om te kijken naar uw tuin en uw wensen te achterhalen. In sommige gevallen is het mogelijk om dit via de telefoon te bepalen. Nadat we zijn langs gekomen kunnen wij een offerte op maat bij u maken. Hierin geven wij niet alleen een inschatting van de kosten, maar maken wij bovendien een plan van aanpak met bijbehorende deadlines. Wanneer wij de werkzaamheden uitvoeren hoeft u meestal niet thuis te zijn. Nadat we klaar zijn ruimen we al onze spullen netjes op.

Wij gaan leggen tuinen aan in alle soorten en maten, voor ieder budget. Ook wanneer u graag een simpele tuin wilt waar u toch enorm van kunt genieten, is Greenhome hoveniers het juiste adres.

De kosten van een hovenier zijn sterk afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Wanneer u een compleet nieuwe tuin wilt en het hele traject van ontwerp, aanleg en onderhoud door een hovenier uit handen wil laten nemen, kunnen de kosten aardig oplopen. Bij Greenhome hoveniers denken we met u mee en geven we eerlijk advies aangepast aan uw persoonlijke situatie. Iedere tuin is namelijk anders. Wij bieden onze diensten aan tegen scherpe tarieven. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan zodat we u een aanbod op maat kunnen doen.

Een hovenier verricht zeer uiteenlopende diensten, variërend van een compleet tuinontwerp en  het aanleggen van luxe designtuinen, tot het onderhouden van een simpele tuin. Wij hanteren daarom geen standaard uurtarief. Bij Greenhome hoveniers zijn we van mening dat iedere tuin uniek is en maatwerk verreist. We denken mee met uw budget en wensen en doen op basis daarvan een passend voorstel. Zo is vooraf duidelijk wat de kosten zullen zijn en komt u niet onverhoopt voor extra kosten te staan.

Tuinadvies en -offerte op maat

Vraag een vrijblijvende offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met uw op. Het liefst komen we langs om een passende offerte uit te kunnen brengen.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op!