Tuin laten aanleggen in Hilversum door echte professionals

Heeft u net een nieuwe woning waar u een tuin voor wilt laten aanleggen? Of bent u uw oude tuin zat? Weet u niet goed hoe u uw nieuwe tuin moet aanleggen of heeft u geen zin om in de avonduren en in het weekend aan uw tuin te werken? Laat dan uw tuin aanleggen door Greenhome hoveniers. Onze hoveniers helpen u graag in Hilversum en omstreken.

Ontdek de mogelijkheden
Tuin aanleg

Uw tuin aan laten leggen door Greenhome hoveniers

Onze tuinspecialisten houden zich dagelijks bezig met het aanleggen van tuinen. De complexiteit van deze opdrachten verschilt. Sommige opdrachtgevers willen een simpele tuin, terwijl andere opdrachtgevers juist een luxe tuin willen. Greenhome hoveniers kan u helpen met het aanleggen van verschillende soorten onderdelen van uw tuin, waaronder:

 • Het aanleggen van een vijver
 • Het maken van een veranda
 • Het aanleggen van een tuinhuis/blokhut
 • De bestrating van uw (bedrijfs)tuin
 • Het aanleggen van (kunst)gras
 • Het beplanten van uw tuin
 • Aanleggen van elektriciteit in de tuin
 • Aanleggen van verlichting
 • Het maken van een terras
 • De aanleg van een zwembad

Neem contact met ons op voor de verdere mogelijkheden.

Neem contact op

Uw tuin laten aanleggen door tuinspecialisten

Het aanleggen van een tuin lijkt in eerste instantie misschien eenvoudig, maar er moet met veel verschillende factoren rekening worden gehouden.

Allereerst verwijderen we uw huidige tuin zo efficient mogelijk en zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk last heeft van het afval. Vervolgens gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin en zorgen wij ervoor dat de basis gelegd wordt, zoals het aanleggen van (kunst)gras en betegeling. Daarna gaan we aan de slag met beplanting en decoratie van de tuin en gaan we aan de slag met eventuele andere wensen, zoals het plaatsen van een zwembad, veranda of tuinhuis.

Wij zorgen er altijd voor dat uw tuin wanneer wij klaar zijn helemaal af is en u direct kunt gaan genieten van uw nieuwe droomtuin.

Voortuin aanleg scaled

Voorstel op maat

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze voor het aanleggen van een nieuwe tuin

Om te beginnen kunt u een afspraak met ons maken. Wij komen bij u langs om kennis te maken en naar de staat van uw huidige tuin te kijken. We bespreken tijdens deze afspraak de wensen voor uw tuin en wij vertellen het een en ander over de mogelijkheden. Tevens bekijken we uw tuin zodat we eventuele beperkingen zien. Wij geven u vervolgens een offerte voor het aanleggen van de tuin.

Als u hier akkoord op geeft, gaan we aan de slag met onze tuinspecialisten. Allereerst beginnen we met het verwijderen van uw huidige tuin en vervolgens leggen wij de nieuwe tuin voor u aan. Uiteraard laten we alles netjes achter.

Over ons

Het aanleggen van nieuwe tuinen kent voor ons geen geheimen. Onze ervaren hoveniers hebben jarenlange ervaring en de afgelopen jaren de tuin van een groot aantal bedrijven en huiseigenaren gelegd. Om die reden kunnen wij uw tuin ook aanleggen en proactief nadenken over de mogelijkheden.

Het is onze missie om een droomtuin voor iedereen mogelijk te maken. Wij staan bekend om:

 • Betaalbare dienstverlening
 • Een proactieve werkwijze
 • Kosteloos advies over tuinaanleg in Hilversum
 • Professionele dienstverlening
 • Heldere communicatie en duidelijke afspraken

Wilt u zelf ervaren hoe het is om samen te werken met ons? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Greenhome hoveniers voor uw tuinonderhoud in Hilversum

Tuinadvies over uw tuinaanleg op maat

Heeft u geen kennis, tijd of zin om zelf uw tuin aan te leggen? En overweegt u uw tuin door een professionele hovenier aan te laten leggen en wilt u weten welke kosten hier aan gebonden zijn? Of ben u slechts benieuwd naar alle mogelijkheden en trends? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen over tuinaanleg

De kosten van het aanleggen van uw tuin hangt af van het formaat van uw tuin en de specifieke wensen die u heeft. Het laten aanleggen van een grote en luxe tuin met bijvoorbeeld een zwembad of veranda, is vanzelfsprekend duurder dan het aanleggen van een kleine, simpele tuin met gras en beplanting. Wij komen voor het aanleggen van uw tuin altijd langs om de wensen te bespreken en werken na het nauwkeurig bekijken van uw tuin een offerte voor u uit. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Bij het inschakelen van een hovenier voor het laten aanleggen van een nieuwe tuin is het belangrijk dat u kiest voor een ervaren hovenier. De ervaring van de hovenier is hierbij van groter belang dan de ervaring van het bedrijf zelf. Bekijk reviews om te weten te komen hoe tevreden eerdere klanten zijn hun nieuwe tuin en vraag foto’s op van tuinen die de hovenier in het verleden heeft aangelegd. Bedenk bovendien of u een klik heeft met de hovenier aangezien hij regelmatig in de buurt van uw huis te vinden zal zijn.

Wij kunnen iedere tuin aanleggen die u in gedachte heeft. Wat uw wensen ook zijn, wij leggen diverse soorten tuinen aan voor zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen. Of u nou een luxe tuin wilt met zwembad en blokhut, of een simpele tuin met enkel tegels en beplanting.

Tuin laten aanleggen in Hilversum en omstreken

Greenhome hoveniers is gevestigd in Hilversum, maar ook actief in andere dorpen zoals Huizen, Eemnes, Baarn, Naarden, Blaricum, Kortenhoef, Loosdrecht en Laren. Woont u buiten ons service gebied? Geen probleem! In veel gevallen kunnen wij u alsnog helpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoveniersbedrijf actief in Hilversum en omstreken Ons service gebied

Neem contact met ons op!

 • Hoge Naarderweg 42
  1217 AG Hilversum

 • +316 26 100 700

 • Maandag t/m vrijdag 08:00-18:00
  Zaterdag 10:00-16:00
  Zondag gesloten