Tuinonderhoud door ervaren en voordelige hovenier uit Hilversum

Waarschijnlijk heeft u een mooie tuin genomen om hiervan te genieten. Niet om hierin te werken. Wij kunnen uw tuinonderhoud in Hilversum en omstreken gedeeltelijk of in zijn geheel voor u uit handen nemen. Zo kunt u na een lange werkweek heerlijk genieten in uw tuin van een mooie zomeravond.

Ontdek de mogelijkheden
heg snoeien tuinonderhoud 2

Tuinonderhoud in Hilversum

Voor het laten onderhouden van uw tuin bent u bij Greenhome hoveniers aan het juiste adres. Wij kunnen alle onderdelen van uw tuin voor u uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van uw heg, het bijhouden van uw gras, het plukken van onkruid en het onderhouden van uw vijver. Het onderhouden van uw tuin doen onze tuinspecialisten met grote zorg. Wij helpen u onder andere met:

 • Het maaien van uw gras
 • Het snoeien van uw heg
 • Boomverzorging
 • Het winterklaar maken van uw tuin
 • Het lente klaar maken van uw tuin
 • Het bemesten

Neem contact op

Zoveel onderhoud als u nodig heeft

Wij kunnen uw tuinonderhoud volledig of gedeeltelijk voor u uit handen nemen. In samenspraak met u bepalen wat wij zullen doen en kunnen wij een vaste frequente afspreken waarin wij langs zullen komen. In afstemming met u stellen wij een onderhoudspakket samen, waarin we een duidelijk bedrag afspreken. Hierdoor komt u achteraf niet voor nare verassingen te staan.

Uw tuin zomer en winter klaar laten maken

In sommige gevallen kan het ook voorkomen dat u een deel van het onderhoud wel graag in eigen handen wil houden. En dat is bij Greenhome hoveniers geen enkel problemen. Zo kunnen we uw tuin bijvoorbeeld zomer en winter klaar maken. Wij voeren dan een groot deel van het onderhoud voor u uit en door het jaar heen kunt u het onderhoud zelf uitvoeren.

Vakantieonderhoud tuin

Gaat u op vakantie, waardoor u niet zelf de tuin kan onderhouden? En wilt u uw buurman of buurvrouw niet tot last zijn? Ook dan bieden wij u een helpende hand. Wij zorgen dan bijvoorbeeld dat uw tuin voldoende water krijgt en dat u terug komt en een tuin aantreft die er goed verzorgd uitziet. Zo kunt u met een gerust gevoel op vakantie.

Tuinhulp voor ouderen en gehandicapten

Het uitvoeren van tuinonderhoud is iets dat niet iedereen (meer) kan of wil. Om die reden bieden we ouderen en gehandicapten tuinhulp aan, zodat ook zij in de zomer kunnen genieten van een mooie tuin.

Tuinsproeien tuinonderhoud in Hilversum

Voorstel op maat

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

Offerte aanvragen

Uw tuin laten onderhouden in 5 stappen

Als u uw tuin door ons wil laten onderhouden, is het aangaan van een samenwerking erg makkelijk.

 1. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via de website.
 2. Wij komen bij u langs om in uw tuin te kijken en in overleg met u te bepalen wat er allemaal onderhouden moet worden.
 3. Wij komen met een voorstel waarin staat omschreven wat we doen, waarom we het doen, wanneer we het doen en wat dit u zal kosten.
 4. Nadat het voorstel is goedgekeurd komen wij vervolgens netjes op de afgesproken dagen langs om alle werkzaamheden uit te voeren.
 5. Wij zullen regelmatig contact met u opnemen om te vernemen of alles volgens wens verloopt en of wij u nog bij andere dingen kunnen helpen.

Over ons

Bij Greenhome hoveniers is het onze passie om het onderhoud van (bedrijfs)tuinen volledig of gedeeltelijk uit handen te nemen zodat ondernemers en woningeigenaren hier geen omkijk meer naar hebben. Zo kunnen ze weer genieten van hun tuin, de reden dat ze een mooie tuin hebben laten aanleggen.

Naast een professionele, betaalbare dienstverlening vindt Greenhome hoveniers het belangrijk om proactief mee te denken met haar klanten. Greenhome hoveniers is namelijk beter op de hoogte van alle mogelijkheden omtrent tuinen en kent effectieve en efficiënte manieren om tuinen te onderhouden. Wij behandelen uw tuin alsof het ons eigen tuin is, komen onze afspraken na en laten onze werkplek netjes achter.

Greenhome hoveniers voor uw tuinonderhoud in Hilversum

Tuinadvies over uw tuinonderhoud op maat

Weet u niet of en welk deel van het onderhoud u wilt uitbesteden? Of bent u benieuwd naar de kosten die het onderhoud met zich mee brengt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze tuinspecialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u altijd voorzien van advies. Tevens kunnen we na een verkennend gesprek een indicatie geven van de kosten die verbonden zijn aan uw tuinonderhoud. Vul voor een offerte het offerteformulier in.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen over tuinonderhoud

De kosten van tuinonderhoud hangen af van de werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin te onderhouden. Het onderhoud van een grote (bedrijfs)tuin duurt vanzelfsprekend langer dan het onderhouden van een kleine tuin. Daarnaast wordt er nog onderscheid gemaakt tussen specialistische werkzaamheden en minder complexe werkzaamheden. Wij werken met onderhoudspakketten en niet per uur. Hierdoor komt u achteraf niet voor vervelende verassingen te staan. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Wanneer u een hovenier wil inschakelen om uw tuinonderhoud uit handen te nemen, is het belangrijk dat u kiest voor een ervaren hovenier. De ervaring van de hovenier is hierbij van groter belang dan de ervaring van het bedrijf. Bekijk bovendien naar de online reviews van een organisatie en vraag foto’s op van werk dat de hovenier in het verleden al verricht heeft. Bedenk bovendien of u een klik heeft met de hovenier aangezien hij regelmatig in de buurt van uw huis zal zijn te vinden.

In principe kunnen wij al het tuinonderhoud voor uw uit handen nemen. Van het onderhouden van uw gras tot uw plantonderhoud en van uw vijver tot uw boomverzorging; wij helpen u graag.

Actief in Hilversum, Het Gooi en omstreken

Greenhome hoveniers is voornamelijk actief in Hilversum en omstreken. Wij zijn onder andere actief in Baarn, Bussum, Naarden, Blaricum en Huizen, maar ook helpen wij regelmatig woningeigenaren en ondernemers in Eemnes, Loosdrecht, Laren en Kortenhoef met het onderhouden van hun tuin.

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op en geef aan waar u woont. Wellicht kunnen wij u alsnog helpen.

Hoveniersbedrijf actief in Hilversum en omstreken Ons service gebied

Neem contact met ons op!

 • Hoge Naarderweg 42
  1217 AG Hilversum

 • +316 26 100 700

 • Maandag t/m vrijdag 08:00-18:00
  Zaterdag 10:00-16:00
  Zondag gesloten