Uw tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect uit Hilversum

Iedereen wilt een droomtuin. Hierin voelt u zich niet alleen relaxed, maar bovendien vormt deze vaak een eerste aanzicht voor uw bezoeker. En de eerste indruk is vaak leidend. Greenhome hoveniers maakt een design en ontwerpt de tuin van uw woning of bedrijfstuin. Bent u benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of laat u inspireren.

Ontdek de mogelijkheden
Tuindesign veranda

Tuinontwerp in Hilversum

De tuinarchitecten van hoveniersbedrijf Greenhome hoveniers uit Hilversum hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van tuinen. Dankzij deze ervaring zijn wij in staat om allerlei soorten tuinen te ontwerpen. Zo helpen we onze klanten regelmatig met de volgende dienstverlening:

 • Het designen van een bedrijfstuin
 • Het ontwerpen van een nieuwbouw tuin
 • De optimale inrichting van een stadstuin
 • Het ontwerpen van voor- en achtertuinen
 • Het design van een daktuin
 • Het tekenen van een verticale tuin
 • Verschillende soorten tuindesigns, waaronder Japanse- en Mediterraanse tuinen en meer.

Neem contact op

Een professioneel tuinontwerp dat past bij uw wensen

Bij het ontwerpen van uw tuin houden we uiteraard rekening mee met de wensen die u heeft met betrekking het design van uw tuin. Maar dat is niet het enige waar we rekening mee houden. We houden ook rekening met de duurzaamheid van uw tuin en bedenken hoe we de tuin zo kunnen ontwerpen zodat u zo min mogelijk onderhoud aan de tuin heeft. Uiteraard houden wij hier uw budget in ons achterhoofd.

Elk gewenst onderdeel in uw tuin

Hoewel onze tuindesigners uiteraard rekening moeten houden met de oppervlakte van uw tuin kunnen wij elk gewenst onderdeel in de schetsen en tekeningen van uw tuin verwerken. Of u nou graag een vijver, buitenkeuken, veranda, tuinhuis of zwembad in uw tuin wilt. Wij nemen al uw wensen mee in het ontwerp.

Hulp bij tuin aanleggen en verbouwen

Nadat we een ontwerp van uw tuin hebben gemaakt zijn we ook in staat om een nieuwe tuin aan te leggen of je huidige tuin te verbouwen. Dit doen onze tuinspecialisten erg nauwkeurig en met veel zorg. Wij kunnen hierbij de aanleg volledig uit handen nemen, maar we kunnen ook een deel van de verbouwing voor u uit handen nemen.

Tuinontwerp achtertuin

Voorstel op maat

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

Offerte aanvragen

Eenvoudig uw tuin in Hilversum en omstreken laten ontwerpen

Onze werkwijze bij het ontwerpen van een tuin is erg eenvoudig:

 1. Nadat u contact met ons op heeft genomen per e-mail, telefoon schatten wij in of we een goede match voor elkaar zijn en geven wij een kostenindicatie.
 2. Als blijkt dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, dan komen wij langs om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken.
 3. Vervolgens leggen wij u een definitieve offerte voor en na goedkeuring gaan wij aan de slag met het ontwerp.
 4. Nadat wij het ontwerp gemaakt hebben kunnen wij uw feedback verwerken in het eindresultaat.
 5. Wij zullen aangeven wat het kost om de nieuw ontworpen tuin aan te leggen.

Over ons

De ideale tuin voor iedereen; dat is de missie van Greenhome hoveniers. Om die reden helpen we bedrijven, overheden en particulieren met het ontwerpen van een droomtuin die past bij hun wensen en budget. Zo maken zij een goede indruk en kunnen ze optimaal genieten van hun (bedrijfs)tuin.

Greenhome hoveniers staat bekend om haar kwalitatieve en betaalbare dienstverlening, duidelijke afspraken die we ook nakomen en proactieve werkwijze. Wij behandelen uw tuin alsof het die van ons is. Wilt u onze werkwijze zelf ervaren? Neem dan contact op!

Greenhome hoveniers voor uw tuinonderhoud in Hilversum

Tuinadvies over uw tuinontwerp op maat

Overweegt u uw tuin te laten ontwerpen, maar denkt u dat het laten ontwerpen van een tuin erg duur is? Dit hoeft niet het geval te zijn! Onze tuinarchitecten kunnen vaak een tuin ontwerpen maken aan de hand van uw budget. Bent u benieuwd naar de kosten? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Indien gewenst kunt u een indicatiebudget invullen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen over tuinontwerp

De kosten van het ontwerpen van een nieuwe tuin hangen af van de grootte van de tuin en de specifieke wensen die u heeft. Om een ontwerp te maken voor een grote tuin, met daarin verschillende specifieke wensen verwerkt, zoals een zwembad of tuinhuis, kost meer tijd dan het ontwerpen van een simpele en kleine tuin. Voor wij beginnen met het design van uw tuin, maken wij altijd een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoewel veel tuinarchitecten vaak dure tuinen ontwerpen en designen, houden wij rekening met uw budget. In veel gevallen kunnen wij binnen uw budget een tuin voor u ontwerpen.

Wij zorgen voor een compleet tuinontwerp waarmee u zo aan de slag kan. Ook kunnen wij natuurlijk het aanleggen of verbouwen van de tuin voor u uit handen nemen. Zo heeft u er geen omkijken naar en zorgen wij dat u spoedig kunt gaan genieten van uw droomtuin.

Tuinontwerp in Hilversum

Greenhome hoveniers ontwerpt en designt vooral tuinen in Hilversum, Eemnes, Baarn, Blaricum, Naarden, Huizen, Kortenhoef, Loosdrecht en Laren. Maar ook ontwerpen onze tuinarchitecten tuinen in omliggende steden als Almere, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. Neem daarom gerust contact met ons op en dan kijken we samen of we u kunnen helpen.

Hoveniersbedrijf actief in Hilversum en omstreken Ons service gebied

Neem contact met ons op!

 • Hoge Naarderweg 42
  1217 AG Hilversum

 • +316 26 100 700

 • Maandag t/m vrijdag 08:00-18:00
  Zaterdag 10:00-16:00
  Zondag gesloten