Tuin laten verbouwen en renoveren door hovenier uit Hilversum

Uw tuin vormt het eerste aanzicht van uw woning. Als deze verouderd is of u deze al een tijdje niet heeft onderhouden dan is het verstandig om deze te laten verbouwen en renoveren. Greenhome hoveniers helpt u graag bij het verbouwen van uw tuin in Hilversum en neemt hierbij alle of een deel van de werkzaamheden voor u uit handen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze tuinspecialisten.

Ontdek de mogelijkheden
Onderhouden van je tuin

Tuinverbouwing en -renovatie in Hilversum

Wilt u uw tuin laten verbouwen? Tuinverbouwingen zitten bij ons in het DNA. Onze tuinspecialisten kunnen een nieuwe tuin voor u ontwerpen en de verbouwing volledig voor u uitvoeren. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat u de volgende onderdelen in uw tuin krijgt:

 • Een terras
 • (Kunst)gras
 • Een veranda
 • Een tuinhuisje of blokhut
 • Een vijver
 • En meer.

Bent u benieuwd wat wij bij het verbouwen van uw tuin in Hilversum kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op

Uw tuin volledig gerenoveerd en verbouwd naar uw wensen

Wij zorgen ervoor dat u weer kunt gaan genieten van uw tuin. Merkt u dat u minder graag in uw tuin verblijft doordat de tuin eigenlijk al enige tijd toe is aan vernieuwing? Heeft u al langer plannen om uw tuin aan te pakken maar heeft u de tijd niet of weet u niet waar te beginnen? Greenhome hoveniers is gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van diverse soorten tuinen. Samen met u bespreken we de wensen waar een nieuwe tuin aan moet voldoen en wat de mogelijkheden zijn binnen het budget. Zo komen we tot uw ideale nieuwe tuin, waar u weer volop van kunt gaan genieten.

Een gerenoveerde tuin naar uw wensen

U wilt natuurlijk dat uw nieuwe tuin van alle gemakken voorzien is. Onze hoveniers hebben ruime ervaring in het aanleggen van alle onderdelen die u niet wilt missen in uw gerenoveerde tuin. Zo leggen wij regelmatig mooie vijvers en luxe zwembaden aan en realiseren we een tuinhuis of blokhut. Ook voor een veranda bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee, dus heeft u specifieke wensen of ideeën, neem dan vooral contact met ons op om deze te bespreken.

De hele verbouwing uit handen

Bij Greenhome hoveniers vinden we het belangrijk dat u zelf zo weinig mogelijk last heeft van de verbouwing en renovatie van uw tuin. Wij nemen daarom alle werkzaamheden uit handen en zorgen voor zo min mogelijk overlast en rommel in uw tuin. Bij het aanpakken van uw tuin gaan we zorgvuldig te werk en zorgen we ervoor dat u met een glimlach op het gezicht weer kunt gaan genieten van uw tuin.

tuin onderhouden

Voorstel op maat

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

Offerte aanvragen

Hoe wij te werk gaan bij tuinverbouwing en renovatie

Allereerst maken wij graag kennis met u en en uw tuin. Zo hebben wij een goed beeld van de mogelijkheden en kunnen wij al uw wensen bespreken. Natuurlijk speelt het budget ook een rol en kunnen wij inschatten in hoeverre de wensen te realiseren zijn. Vervolgens kunnen wij een concrete offerte opmaken, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat wij voor u gaan betekenen. Gaat u akkoord, dan kunnen wij met de tuin aan de slag.

We renoveren de tuin naar uw wensen en verwijderen bepaalde onderdelen van de tuin of passen deze aan. Ook leggen we bijvoorbeeld een vijver of veranda aan, zodat uw tuin een nieuwe look krijgt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de elementen die u graag wilt behouden onaangetast blijven. We laten alles netjes achter wanneer de werkzaamheden voltooid zijn.

Over ons

Bij Greenhome hoveniers hebben we een passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. We zijn graag bezig met het verbouwen en renoveren van tuinen, om ervoor te zorgen dat onze klanten weer optimaal kunnen genieten van de tuin. De tuin moet een fijne plek zijn waar je graag verblijft op zonnige dagen. Het is daarom belangrijk dat uw tuin aansluit op uw wensen en van alle gemakken voorzien is.

Natuurlijk kan het aanpakken van uw tuin een flink karwei zijn. Wij snappen dat u dit uit handen wil laten nemen. Greenhome hoveniers wil graag iedereen helpen met een mooie nieuwe tuin. Daarom staan wij altijd voor een betaalbare dienstverlening en werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen.

Greenhome hoveniers voor uw tuinonderhoud in Hilversum

Tuinadvies over de verbouwing en renovatie van uw tuin

Denkt u erover om uw tuin te laten verbouwen en renoveren? Heeft u bepaalde wensen en ideeën, maar wilt u graag even overleggen over de mogelijkheden. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wij geven u graag een voorstel om aan de slag te gaan met uw tuin. Vul voor een offerte het offerteformulier in.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen over tuinverbouwing en -renovatie

Het verbouwen en renoveren van een tuin kan op allerlei manieren. Zo kunnen er kleine aanpassingen worden gedaan om de tuin een frisse look te geven, of kan de hele tuin op de schop worden genomen en er diverse onderdelen worden aangelegd. Natuurlijk speelt het formaat van de tuin ook mee. Om deze redenen is het erg lastig om een prijsindicatie te geven voor het verbouwen en renoveren van uw tuin. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en bieden u een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op.

Wanneer u ervoor kiest om uw tuin te laten verbouwen, is het belangrijk dat u iemand aan het werk laat gaan die weet wat er moet gebeuren. Ervaring speelt een belangrijke rol in het renoveren van een tuin. Zeker als u bepaalde elementen wilt behouden, is het essentieel dat er zorgvuldig te werk wordt gegaan. Ook het aanleggen van specifieke onderdelen vergt bepaalde expertise. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad of een bijzondere vijver, is het belangrijk dat de hovenier hier ervaring mee heeft.

Bij Greenhome hoveniers kunnen wij alle wensen uitvoeren. Natuurlijk speelt het budget mee in de mogelijkheden, maar wij hebben ruime ervaring met het verbouwen en renoveren van diverse soorten tuinen en kunnen daarom altijd een passende oplossing bieden.

Actief in Hilversum, Het Gooi en omstreken

Wij zijn gevestigd in Hilversum, maar werken in de hele regio. Zo hebben wij verbouwingen uitgevoerd in Laren, Blaricum, Eemnes, Kortenhoef, Baarn, Bussum, Naarden, Huizen en Loosdrecht. Ook wanneer u niet in één van de plaatsen woonachtig bent zijn er mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we graag wat voor u kunnen betekenen.

Hoveniersbedrijf actief in Hilversum en omstreken Ons service gebied

Neem contact met ons op!

 • Hoge Naarderweg 42
  1217 AG Hilversum

 • +316 26 100 700

 • Maandag t/m vrijdag 08:00-18:00
  Zaterdag 10:00-16:00
  Zondag gesloten